2016. nov 20.

iTT Kutathatsz Természettudományos és Mérnöki Fesztivál - 2016.11.23

írta: fizikusmanó
iTT Kutathatsz Természettudományos és Mérnöki Fesztivál - 2016.11.23

Debrecen - Agóra Tudományos Élményközpont

brain-153040_1280_ingyenes.png

forrás: pixabay.com

Újra Budapesten kívüli programmal jelentkezünk!

A Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kara iTT Kutathatsz címmel Természettudományos és Mérnöki Fesztiválra várja az érdeklődőket az Agóra Tudományos Élményközpontban. 2016. november 23-án 12:00 órától tudományos érdekességek színes kavalkádja fogadja a látogatókat, ahol rendhagyó kísérleteket, különleges eszközöket és meglepő jelenségeket lehet megismerni.
A TTK a programokkal a természet- és műszaki tudományok iránt érdeklődő középiskolásokat, szüleiket és tanáraikat szeretné megszólítani, hogy megkönnyítse a pályaválasztás előtt állók döntéseit.
A tudományos érdekességek mellett bemutatkoznak a TTK intézetei, a Biológiai és Ökológiai Intézet, a Fizikai, Földtudományi,Kémiai és Matematikai Intézet. A diákok bepillantást nyernek a kar oktatóinak, kutatóinak és hallgatóinak életébe, megismerhetik a kutató- és mérnöki munka szépségeit, és a továbbtanulóknak kínált szakjainkat. TTK Vegyészmérnök és Villamosmérnök alapszakán 2016 szeptembertől már duális képzésben is tanulhatnak a hallgatók. A Kar oktatóival, kutatóival és a hallgatóival találkozva első kézből tájékozódhatnak az érdeklődők a szakok követelményeiről, az újonnan induló duális képzés rendszeréről és a felvételiről. A TTK Tanulmányi Osztályának munkatársai segítenek eligazodni a felvételi eljárás útvesztőjében, bemutatják annak minden csínját-bínját. A rendezvényen a duális képzésben résztvevő ipari partnerek is képviseltetik magukat. Kötetlen beszélgetések formájában lehet megtudni, milyen karrierlehetőségeket kínálnak a cégek leendő munkatársaiknak és milyen előnyöket biztosítanak a duális képzésben résztvevőknek és milyen követelményeket támasztanak velük szemben. 

Várnak minden érdeklődőt 2016. november 23-án 12:00 órától a debreceni Agóra Tudományos Élményközpontba!

A hír/program forrása: fizinfo-digest hírlevél.

 

flash-113275_1920_ingyenes.jpg

forrás:pixabay.com

 

Kellemes szórakozást kívánnak a:

ScienceGuruk

logo_scienceguruk.jpg

 

Szólj hozzá

ajánló kutatás könyv fesztivál mérnök fizika pályaválasztás kísérletek Debrecen Agóra