2016. nov 07.

Hónap Link-je

írta: fizikusmanó
Hónap Link-je

ScienceGuruk ajánlásával középiskolásoknak .... és minden érdeklődőnek

Nagyon sokan vagyunk úgy, hogy értelmes időtöltést keresnénk magunknak, legalább havi egyszer, ahol a koszon kívül esetleg más is ragadhat ránk, és az az elfoglaltság nem feltétlenül a Spanyolországban és nálunk is olyan nagyon elterjedt jelenség a "botellon", azaz a közösségi ivás egy nyílt téren, pl a város főterén.

Ugyanakkor persze nagyon nehéz elmozdulni a TV / számítógép / egyéb képernyője elől is

learning-1782430_1920_ingyenes_kep_pixbay.jpg

főleg, ha ilyen csodálatos esős időjárásunk van, mint az utóbbi időben, ezért egy jó kis kedvcsináló, tanulásra buzdító fényképet mellékelek. (A képet mellesleg a Pixabay honlapjáról töltöttem le. Itt rengeteg ingyenes fényképet találhattok, amennyiben például órai vagy egyéb munkátokhoz illusztrációra van szükségetek.)

És most, jöjjön végre a várva-várt link, ami ebben a hónapban a Budapest Science Meetup honlapra mutat, ahol a november 10-i programra szeretném felhívni a figyelmeteket. Szokás szerint több témát is érintenek az előadók, mindegyik óriási érdeklődésre tarthat számot.

Örömmel fogadjuk az általatok érdemesnek talált, tudományos előadások, kiállítások és egyéb programok meghívóit, linkjeit, az ország egész területéről.

 

Üdvözlettel,

ScienceGuruk

logo_scienceguruk.jpg

 

 

 

Szólj hozzá

programajánló link tudomány tehetség pályaválasztás továbbtanulás